Διαχείριση Ακινήτων

Η διαχείριση ακινήτων αποτελεί ουσιώδες στοιχείο της ακίνητης περιουσίας. Περιλαμβάνει την επιτήρηση, λειτουργία και συντήρηση διαφόρων τύπων ιδιοκτησιών, όπως κατοικίες, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Οι διαχειριστές ακινήτων είναι υπεύθυνοι για τη διασφάλιση της καλής συντήρησης των ακινήτων και την ικανοποίηση των αναγκών των ενοικιαστών τους. Αναλαμβάνουν τα πάντα από την είσπραξη ενοικίου και τη σύνταξη συμβολαίων μέχρι τις επισκευές και τα ζητήματα συντήρησης. Η αποτελεσματική διαχείριση ακινήτων απαιτεί μια ευρεία γκάμα δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας, της οικονομικής διαχείρισης και της επίλυσης προβλημάτων. Στον Όμιλο Αναστασιάδης είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων που εξυπηρετούν τους ιδιοκτήτες ακινήτων να αξιοποιήσουν τις επενδύσεις τους στο έπακρο και τους ενοικιαστές να απολαύσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης.

Διαχείριση Ακινήτων

Στην περίπτωση επενδυτικού ενδιαφέροντος προσφέρεται μία πληθώρα προσεκτικά επιλεγμένων ακινήτων, των οποίων τη διαχείριση μπορεί να αναλάβει εξολοκλήρου ο Όμιλος μας. Με γνώμονα την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας και την πολυετή επιτυχημένη παρουσία μας στο χώρο, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε τη σιγουριά που χρειάζεστε κατά την περίοδο της συνεργασίας μας.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

01.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

02.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

03.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

04.

ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

05.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΙΣΘΩΤΗ

Πιστεύουμε σθεναρά πως η ιδιοκτησία ακινήτων στην Ελλάδα αποτελεί μια ισχυρή επένδυση, μια εξαιρετική και επικερδή ευκαιρία για οποιονδήποτε επιθυμεί να συνδυάσει ένα ποιοτικό βιοτικό επίπεδο με υψηλές αποδόσεις.

Ακίνητα

Πατήστε εδώ για να αξιοποιήσετε τη βάση δεδομένων και να αποκτήσετε ψηφιακή πρόσβαση σε διαθέσιμα ακίνητα, εκτάσεις και καταστήματα που διατίθενται προς πώληση και ενοικίαση. Πανέμορφα εξοχικά δίπλα σε καταγάλανες ακτές καθώς και σύγχρονα στούντιο στο κέντρο της Αθήνας με εύκολη πρόσβαση στην πόλη, συνθέτουν μεταξύ άλλων το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

01.

ΑΓΟΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

02.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

03.

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

04.

ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

05.

ΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ