Ποιοι είμαστε

Ο Όμιλος Anastassiadis Group με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ακινήτων, έχει διεκπεραιώσει από το 2016, πάνω από 5.000 επιτυχείς αγοραπωλησίες και έχει αυτή τη στιγμή στο χαρτοφυλάκιο του την αποκλειστική διαχείριση περισσότερων από 2000 ακινήτων. Με την πάροδο των ετών, δουλέψαμε συστηματικά με γνώμονα την εξέλιξη του Ομίλου, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών στην Αξιολόγηση, Ανάπτυξη, Αξιοποίηση, Εκμετάλλευση και Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας καθώς και στους τομείς των Ασφαλειών, Εκτιμήσεων, Κατασκευών, Οικονομοτεχνικών Μελετών και Χρηματοοικονομικών Επενδύσεων. Με συνεχή προσπάθεια, έχουμε δημιουργήσει ένα εκτενές δίκτυο συμβούλων για τη Διαχείριση χαρτοφυλακίων Ακίνητης Περιουσίας και Επενδύσεων, Εκτιμητών Ακινήτων και Ασφαλιστικών Συμβούλων σε ό,τι αφορά την πλήρη και άμεση εξυπηρέτηση κάθε ενδιαφερόμενου με εξατομίκευση των προσφερόμενων υπηρεσιών και εγγύηση πλήρους εχεμύθειας.

Με έτος ιδρύσεως το 1977 από τον Δρ. Ιωάννη Αναστασιάδη, ιδιοκτήτη και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Anastassiadis Group, καθηγητή οικονομικών με εξειδίκευση στη Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας, συνεχίζουμε και είμαστε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Από το 2016, έχουμε προσφέρει τις υπηρεσίες μας σε εκατοντάδες επενδυτές και τις οικογένειες τους, στην απόκτηση Χρυσής Βίζας αλλά και στην αγορά και διαχείριση των ακινήτων τους στην Ελλάδα.

Η ομάδα μας διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε συνδυασμό με πλούσια ακαδημαϊκή καριέρα στο χώρο της Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, στην Επιχειρησιακή Ανάπτυξη, στο Μarketing, στις Δημόσιες Σχέσεις, καθώς και στη νομική κάλυψη όλων των παραπάνω.

Γνωρίστε την ομάδα μας

Γνωρίστε την ομάδα μας