Κατασκευαστικές Υπηρεσίες

Στον Όμιλο Αναστασιάδης, παρέχουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών κατασκευής που καλύπτει όλα τα είδη έργων, μικρά ή μεγάλα: από μικροανακαινίσεις έως πλήρη οικοδομικά έργα, εξασφαλίζουμε ότι κάθε έργο ολοκληρώνεται εγκαίρως, εντός του προϋπολογισμού και στις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας.

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες κατασκευαστικές τεχνικές και υλικά για να παρέχουμε αποτελέσματα που είναι όχι μόνο αισθητικά εντυπωσιακά αλλά και ανθεκτικά και μακροβιότερα. Η έμπειρη ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην εξαιρετική παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών. Είτε επιθυμείτε ανακαίνιση του σπιτιού, είτε κατασκευή εμπορικής ιδιοκτησίας, έχουμε την εμπειρία και τους πόρους για να παράσχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Διαχείριση Ακινήτων

Στην περίπτωση επενδυτικού ενδιαφέροντος προσφέρεται μία πληθώρα προσεκτικά επιλεγμένων ακινήτων, των οποίων τη διαχείριση μπορεί να αναλάβει εξολοκλήρου ο Όμιλος μας. Με γνώμονα την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας και την πολυετή επιτυχημένη παρουσία μας στο χώρο, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε τη σιγουριά που χρειάζεστε κατά την περίοδο της συνεργασίας μας.

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

01.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

02.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

03.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

04.

ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

05.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΙΣΘΩΤΗ

Πιστεύουμε σθεναρά πως η ιδιοκτησία ακινήτων στην Ελλάδα αποτελεί μια ισχυρή επένδυση, μια εξαιρετική και επικερδή ευκαιρία για οποιονδήποτε επιθυμεί να συνδυάσει ένα ποιοτικό βιοτικό επίπεδο με υψηλές αποδόσεις.

Ακίνητα

Πατήστε εδώ για να αξιοποιήσετε τη βάση δεδομένων και να αποκτήσετε ψηφιακή πρόσβαση σε διαθέσιμα ακίνητα, εκτάσεις και καταστήματα που διατίθενται προς πώληση και ενοικίαση. Πανέμορφα εξοχικά δίπλα σε καταγάλανες ακτές καθώς και σύγχρονα στούντιο στο κέντρο της Αθήνας με εύκολη πρόσβαση στην πόλη, συνθέτουν μεταξύ άλλων το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ

01.

ΑΓΟΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

02.

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

03.

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

04.

ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

05.

ΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ